Retouradres:

4President

Vlasakker 3

3417 XT Montfoort

The Netherlands

 

Retourformulier:

Klik hier om te downloaden.

 

  • Hoe kan ik een artikel ruilen?

U kunt een artikel ruilen voor een andere maat of voor een ander artikel. Bij ruiling geldt: Het artikel weer inpakken in originele verpakking (inclusief kaartjes) voorzien van een kopie van de factuur/orderbevestiging en het retourformulier. Op dit formulier kunt u aangeven welke stijlen/kleuren/maten u graag wilt ruilen. Uw pakket kunt u versturen naar bovenstaand adres. Het retourformulier download u hier.

Wij nemen eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening.

 

Let op: Bij het retour zenden naar 4President zijn de retourkosten voor rekening van de koper. Uw factuur/orderbevestiging is uw garantiebewijs. Zonder (een van) deze documenten kan er geen ruiling plaatsvinden. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.

 

  • Hoe kan ik een artikel retourneren?

Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan kunt u binnen 14 dagen aangeven dat u uw bestelling wilt retourneren. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen om de items retour te zenden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd, met een kopie van de factuur/orderbevestiging. Uw factuur/orderbevestiging is uw garantiebewijs, zonder (een van) deze documenten kan geen creditering plaatsvinden. Artikelen die naar 28 werkdagen worden geretourneerd worden niet gecrediteerd.

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar bovenstaand adres. Het retourformulier download u hier.

 

Let op: Bij het retourzenden naar 4President zijn de retourkosten voor rekening van de koper. Wij crediteren uitsluitend het aankoopbedrag van de artikelen en de door u betaalde verzendkosten. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking (inclusief kaartjes). Ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.

 

  • Wanneer krijg ik mijn geld terug gestuurd?

Indien u uw artikel(en) niet om wilt ruilen maar u uw geld terug wilt ontvangen, graag duidelijk aangeven op het retourformulier. Het totaalbedrag verminderd met de kosten die wij hebben moeten maken voor het verzenden van de order wordt dan binnen 30 dagen op uw bank of girorekening teruggestort.

 

Heeft u betaald per creditcard, dan zullen wij het bedrag per refund terugstorten op uw bankrekening/creditcard account. Hoe lang het duurt voor het bedrag weer op uw rekening staat is mede afhankelijk van de medewerking van de bank/creditcardmaatschappij en is dus niet geheel door ons te beïnvloeden.

 

  • Jullie hebben het verkeerde bedrag aan mij vergoed, wat nu?

Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen. Als u denkt dat u het verkeerde bedrag heeft teruggekregen, neem dan alstublieft contact op met webshop@4-president.com en dan zorgen we samen dat het juiste bedrag geretourneerd wordt.

 

Download het retourformulier hier.

 

ALWAYS RUN 4PRESIDENT!

LOCATION

 

Vlasakker 3

3417XT Montfoort

CONTACT

 

+31(0)348-469449

contact@4-president.com

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.