WHO WE ARE

 

 

4President is een eigenwijs merk met humor en een edgy handschrift! Met een eigen stijl en leuke teksten heeft 4President een herkenbare look.

 

Stoer en innovatief: Dat is waar 4President voor staat. Met het motto 'Always run 4President' gaan wij voor het hoogst haalbare. Dit willen we ook overbrengen naar de dragers van onze kleding: Go for it!

 

Elk seizoen worden de nieuwste trends gecombineerd met de 4President stijl, waardoor de tofste items gecreëerd worden! Uiteraard comfortabel, combineerbaar, gedetailleerd en van hoge kwaliteit, zodat er optimaal plezier uitgehaald kan worden.

ALWAYS RUN 4PRESIDENT!

BOYS

 

Alle t-shirts, sweats en broeken hebben een stoere en trendy uitstraling voor jongens met stijl! Teksten, strepen en afbeeldingen maken de individuele en makkelijk te combineren items origineel.

GIRLS

 

Van stoere sweaters en t-shirts tot tuniekjes en maxi-dresses: De collectie van 4President bevat het allemaal. Met sterren- en streeppatronen en opvallende teksten is elk item uniek!

NEWBORN

 

Zelfs de allerkleinsten kun je kleden in 4President. Complete giftsets of een los item? Alles is mogelijk! Voor zowel jongens als meisjes.

ALWAYS RUN 4PRESIDENT!

LOCATION

 

Vlasakker 3

3417XT Montfoort

CONTACT

 

+31(0)348-469449

contact@4-president.com

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.