Deze algemene voorwaarden en de inhoud hiervan kunnen te allen tijde door 4President gewijzigd worden. 4President is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van 4President. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief BTW.

 

Prijzen

Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven.

 

Levering

4President zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen, bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. Voor levering naar het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven welke u middels webshop@4-president.com kunt opvragen. Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. 4President is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

 

U dient uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan 4President door te geven. Indien uw adres veranderd is en u dit niet aan 4President kenbaar heeft gemaakt, dan geldt een bezorging aan het laatste aan 4President kenbaar gemaakte huisadres als een geldige bezorging. 4President is niet aansprakelijk voor eventuele schade welke u mocht lijden doordat de bezorging niet op uw werkelijke adres heeft plaatsgevonden. Door 4President geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen worden uitgevoerd tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper hiervan uiterlijk een maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is 4President niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

 

Betaling

Betalen bij 4President kan via de elektronische betalingsmogelijkheden die worden aangeboden via het online betaalsysteem. De betaling van een bestelling geschiedt altijd vooraf. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van het verschuldigde bedrag. Wanneer de betaling niet binnen een periode van veertien dagen is voldaan wordt de bestelling geannuleerd. De koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

 

Veiligheid en betalen

Zodra u kiest voor elektronisch betalen dan gebeurt dit via een externe en gecertificeerd bedrijf. Onze webshop zit gekoppeld aan betaalsysteem Stripe, zij zorgen ervoor dat uw (bank)gegevens alleen voor betalingsdoeleinden gebruikt wordt.

 

Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door 4President gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is voor het bezorgen van de goederen en alle betalingstransacties.

 

Contact

4President streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres webshop@4-president.com.

 

Annuleren

Binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail aan webshop@4-president.com.

 

Retouren

Voor meer informatie hierover, zie pagina 'Ruilen en retour'.

 

Garantie

Op onze items geldt een garantietermijn van maximaal 2 weken.

 

Copyright

Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal te gebruiken of te kopiëren.

ALWAYS RUN 4PRESIDENT!

LOCATION

 

Vlasakker 3

3417XT Montfoort

CONTACT

 

+31(0)348-469449

contact@4-president.com

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.